Liberalerna säger att säkerhet och jobb är viktigast för Vivalla nu!

“Jobb och säkerhet är så viktiga i Vivalla”, säger liberalerna på Vivalla-festivalen. Afro-Svenska Media hade intervjuat kommunalråd av liberalerna Karolina Wallström.

Liberalerna betonade att den ekonomiska självförsörjande och utbildning är det enda sättet att komma ut från bidragsberoende till själv hållbarhet.Karolina Wallström lovade att liberaler ska reformera skolsystemet och säkerhetsfrågor i invandrarnas koncentrerade områden som    finns högare arbetslöshet och säkerhetsutmaningar.

Å andra sidan kom nästan alla politiska partier i Sverige på Vivalla-festivalen med sina egna  slagord. Politiska partier annonserade deras politiska program  för hösten valet. Det civila samhället, näringslivet, musiker, och idrottsföreningar firar med Vivallaborna.

I Vivalla festival presenteras folk mångkulturell fester genom, sånger, olika mat, kulturella hantverk, traditionella danspresentationer. Vivalla-festivalen organiseras ofta  de frivilliga organisationerna med stöd av Örebro kommun. Men det är också en plats där människor träffas och utbyter kultur och idéer.

Producerad och redigerad av Omar. A. Malin

 

  

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don`t copy text!